Sales

Als sales en recruitment consultant houdt jij je bezig met het acquireren van nieuwe klanten, onderhouden van relaties, recruiten en selecteren van de juiste professionals en het begeleiden van het sollicitatieproces. Dagelijks heb je mooie gesprekken met verschillende mensen die jij verder gaat helpen in hun carrière! Dat is het mooie aan een 360 gradenfunctie: elke dag is afwisselend en het enige wat dagelijks terugkomt is dat de tijd voorbij vliegt. Ten opzichte van normale sales kent arbeidsbemiddeling na het maken van een match geen win-win, maar een 3x-win situatie, klinkt goed toch?

Vacatures

Wanneer pas jij bij deze afdeling?

Commercieel

Je bent commercieel ingesteld en krijgt die klant om tafel door jouw sterke argumentatie en overtuigingskracht.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een proactieve werkhouding. Jij gaat goed op nieuwe ideeën!

Teamplayer

Je werkt niet alleen voor je professionals en klanten maar ook mét je collega's. Samen is het netwerk en kennis nog groter dus die deel je graag met elkaar.

Filters
33 vacatures gevonden voor:

Lisanne van Kraaij

Heb je nog vragen over de functie of de afdeling? Stel je vraag aan Recruiter Lisanne.

naar contactgegevens
De wereld van Continu Professionals

Over ons

De Wereld van Continu Professionals is een innovatieve en inspirerende plek waar je zelf de ingrediënten kunt verzamelen om te groeien. Want dat is altijd het doel. Als professional ligt de wereld namelijk aan je voeten… het ligt er maar net aan wat je er zelf mee doet. En daar haal je energie uit! Want het is heel duidelijk wat er hier allemaal te halen valt; daar zijn we heel transparant in. En dat verwachten we ook van onze collega’s. 

We connect without limits.

Lees meer over onze cultuur