Shared Recruitment Center

Wil jij verder groeien als specialist in het recruitment vak? En heb jij de energie en overtuigingskracht die we bij Continu Professionals zoeken? Dan kan ons team van gedreven collega’s jouw ondersteuning goed gebruiken. Lees hier meer over de afdeling, de functie en collega's. 

Naar vacatures

Waarom werken op deze afdeling?

Vrijheid

Bij ons krijg je alle ruimte om te pionieren in de functie, jij gaat graag de challenge aan om zelf kaders in je functie aan te brengen. Niks staat vast. En juist dat triggert jouw creativiteit!

Lef

Met jouw unieke benadering weet jij die gewilde professionals over te halen om via Continu Professionals een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is echt jouw passie.

Verantwoordelijkheid

Het is een gloednieuwe afdeling die jij mee opbouwt. Samen met jouw manager bepaal jij de koers!

Roxanne van den Oudenalder

Heb je nog vragen over de functie of de afdeling? Stel je vraag aan je toekomstige manager Roxanne! Bel, mail of app alles wat je wilt weten.

naar contactgegevens
Filters
4 vacatures gevonden voor:
Great Place To Work

Over ons

Wij geloven dat iedereen wil groeien in zijn of haar carrière. Ieder op een eigen manier, met een eigen doel. Maar in een digitale wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om focus te behouden. Doelen na te streven. Wij gunnen het iedereen dat groeiambities worden waargemaakt, op welk niveau dan ook.

Daarom verwelkomen wij jou als professional in ons netwerk als een vriend. Want we geloven dat iedereen een goede vriend kan gebruiken als het gaat over ingrijpende thema’s zoals je carrière. Een vriend om samen te sparren, die er 24/7 voor je is en het beste met jou voor heeft. Want wanneer je nieuwe paden ontdekt, kan je nog meer groeien. Zo gaan wij om met onze collega’s, professionals en werkgevers.

Onze cultuur

Roxanne van den Oudenalder

Heb je nog vragen over de functie of de afdeling? Stel je vraag aan je toekomstige manager Roxanne! Bel, mail of app alles wat je wilt weten.

naar contactgegevens