Onze afdelingen

Al meer dan 25 jaar helpen wij professionals en werkgevers groeien. Maar met wie doen wij dat dan? Graag stellen wij een aantal van onze verschillende afdelingen aan je voor. Klik op de afdeling waar jij meer over wilt weten en loop een virtueel dagje met ze mee!

Even kennis maken

Sales

Een 'afdeling' van ruim 150 collega's verdeeld over alle vestigingen door NL, BE en DE. Waar je als adviseur een 360 gradenfunctie hebt waar jij verschillende mensen verder helpt in hun carrière. Benieuwd wat dat inhoudt en of jij past bij deze 'afdeling'? Lees dan meer.

Meer informatie
Even kennis maken

Afdeling Backoffice

De Backoffice; dé plek waar Carlijn samen met haar collega's de salarisbetalingen en facturaties van de meer dan 1000 gedetacheerde professionals verzorgen. Benieuwd waarom hier echt geen dag hetzelfde is? Volg Carlijn en haar collega's tijdens een werkdag en zie welke vacatures op deze afdeling momenteel beschikbaar zijn.  

Meer informatie
Even kennis maken

Secretariaat

Het secretariaat is een verzamelnaam voor diverse administratieve ondersteunende functies. Waaronder de functies receptionist en CSM. Wat is CSM? CSM staat voor Commercieel Secretarieel Medewerker a.k.a. de reddende engels van de vestiging(en). Benieuwd hoe de dag eruit ziet van zo'n reddende engel? Klik dan snel op de button hieronder. 

Meer informatie
Even kennis maken

Afdeling Marketing

De Marketing afdeling. De keuken van Continu Professionals waar alle uitingen van het bedrijf worden bereidt. Van strategie tot concept en evenement tot aan drukwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Benieuwd naar deze afdeling? Volg Merel en haar collega's tijdens een werkdag en zie welke vacatures op deze afdeling momenteel beschikbaar zijn.  

Meer informatie
Sluit je bij ons aan

bekijk de vacatures

Onze visie

Wij geloven dat iedereen wil groeien in zijn of haar carrière. Ieder op een eigen manier, met een eigen doel. Maar in een digitale wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om focus te behouden. Doelen na te streven. Wij gunnen het iedereen dat groeiambities worden waargemaakt, op welk niveau dan ook. Daarom verwelkomen wij jou als professional in ons netwerk als een vriend. Want we geloven dat iedereen een goede vriend kan gebruiken als het gaat over ingrijpende thema’s zoals je carrière. Een vriend om samen te sparren, die er 24/7 voor je is en het beste met jou voor heeft. Want wanneer je nieuwe paden ontdekt, kan je nog meer groeien. Zo gaan wij om met onze collega’s, professionals en werkgevers.

Onze cultuur