Onze afdelingen

Al meer dan 25 jaar helpen wij professionals en werkgevers groeien. Maar met wie doen wij dat dan? Graag stellen wij een aantal van onze verschillende afdelingen aan je voor. Klik op de afdeling waar jij meer over wilt weten en loop een virtueel dagje met ze mee!

Even kennis maken

Sales

Een 'afdeling' van ruim 150 collega's verdeeld over alle vestigingen door NL, BE en DE. Waar je als adviseur een 360 gradenfunctie hebt waar jij verschillende mensen verder helpt in hun carrière. Benieuwd wat dat inhoudt en of jij past bij deze 'afdeling'? Lees dan meer.

Meer informatie
Even kennis maken

HR

Human Resources. De naam zegt het al. Op de afdeling HR staat de mens centraal. Werkgeluk is een belangrijke kernwaarde. Gelukkige collega’s zorgen immers voor een succesvolle organisatie. En werkgeluk realiseer je door de zaken goed te regelen voor mensen. Benieuwd wat de functie nog meer inhoudt en of jij past bij deze afdeling? Lees dan snel meer.

Meer informatie
Even kennis maken

Administratie

De administratie; dé plek waar Carlijn samen met haar collega's de salarisbetalingen en facturaties van de meer dan 1000 gedetacheerde professionals verzorgen. Benieuwd waarom hier echt geen dag hetzelfde is? Volg Carlijn en haar collega's tijdens een werkdag en zie welke vacatures op deze afdeling momenteel beschikbaar zijn.  

Meer informatie
Even kennis maken

Secretariaat

Het secretariaat is een verzamelnaam voor diverse administratieve ondersteunende functies. Waaronder de functies receptionist en CSM. Wat is CSM? CSM staat voor Commercieel Secretarieel Medewerker a.k.a. de reddende engels van de vestiging(en). Benieuwd hoe de dag eruit ziet van zo'n reddende engel? Klik dan snel op de button hieronder. 

Even kennis maken

Marketing

De Marketing afdeling. De keuken van Continu Professionals waar alle uitingen van het bedrijf worden bereidt. Van strategie tot concept en evenement tot aan drukwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Benieuwd naar deze afdeling? Volg Merel en haar collega's tijdens een werkdag en zie welke vacatures op deze afdeling momenteel beschikbaar zijn.  

Meer informatie

Great Place To Work

Wist jij dat wij een Great Place To Work én Best Workplace zijn? Lees hier alles over.

Meer informatie