Marketing

Het team bestaat uit 9 marketingspecialisten op het gebied van SEO, E-mail marketing, DTP, Content, Digital marketing, Copywriting, Video en nog heel veel meer. Alles wat je ziet en hoort over Continu Professionals komt uit deze handen. Als heuse ambassadeurs van de organisatie voelen wij precies aan hoe  wij het merk in beeld, tekst en geluid over moeten brengen bij (potentiele) werkgevers en professionals. In samenwerking met een aantal bureaus en alle 200+ sales collega's zorgen we dagelijks voor een ware merkbeleving.

Vacatures

Wanneer pas jij bij deze afdeling?

Enthousiast

Jouw glas is halfvol. Probeert altijd mogelijkheden en kansen te zien en stelt je wendbaar op.

Verantwoordelijk

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een proactieve werkhouding. Jij gaat goed op nieuwe idee├źn en zorgt ervoor dat dit een begin en een einde heeft.

Teamplayer

Je werkt aan je eigen projecten maar zorgt altijd voor draagvlak bij je marketing en sales collega's. En bij drukte helpen we elkaar altijd een handje, of het nou jouw kennisgebied is of niet.

Filters
1 vacatures gevonden voor:

Margot Vogels

Heb je nog vragen over de functie of de afdeling? Stel je vraag aan Brandmanager Margot.

naar contactgegevens
De wereld van Continu Professionals

Over ons

De Wereld van Continu Professionals is een innovatieve en inspirerende plek waar je zelf de ingrediënten kunt verzamelen om te groeien. Want dat is altijd het doel. Als professional ligt de wereld namelijk aan je voeten… het ligt er maar net aan wat je er zelf mee doet. En daar haal je energie uit! Want het is heel duidelijk wat er hier allemaal te halen valt; daar zijn we heel transparant in. En dat verwachten we ook van onze collega’s. 

We connect without limits.

Lees meer over onze cultuur