Wij zijn...

een Great Place To Work!

Op 25 augustus 1995 werd Continu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels werken wij met ongeveer bijna 300 professionals elke dag aan carrièrekansen en mogen we duizenden mensen helpen met het realiseren van hun ambities en groei.

Toen we voor het eerst aan de slag gingen met het Great Place To Work project, zijn we eerst eens goed gaan kijken naar ons DNA. Wat verbindt ons? Waar geloven we in? En wat maakt ons uniek? Daar kwam een prachtig magazine uit waarin we uitleggen hoe wij met lef en vertrouwen zorgen voor groei. Voor een ander én voor onszelf. Het resultaat van het project mag er ook zijn: Wij mogen ons al jarenlang een Great Place To Work noemen! En niet alleen dat, we zijn zelfs benoemd tot een Best Workplace in de categorie grote bedrijven.

“Leiderschap op basis van vertrouwen, lef in ondernemerschap en groei als mens en in je vak, dit zijn voor mij persoonlijk de belangrijkste uitingen van onze kernwaarden.

Trots ben ik dan ook om te lezen dat we al ontzettend veel doen in het licht van deze belangrijke pijlers. De wijze waarop je kunt groeien binnen de organisatie, de digitale innovaties waar een dosis lef voor nodig is, het tegen de stroom in durven zwemmen én het grote vertrouwen in onze collega’s zodat we met elkaar het verschil kunnen maken. En over trots gesproken, wat dacht je van het cijfer 8,7 die we als werkgever vanuit de medewerkers krijgen!

Toch blijf ik me ervan bewust dat we elk jaar weer kritisch moeten zijn op hetgeen we doen en nog niet doen, om een Great Place To Work blijven. Goed is immers niet goed genoeg! Ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om het ieder jaar weer een beetje beter te doen.”

- Marlon Woudstra, CHRO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & MVO

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Meer MVO