Wij zijn...

Great Place To Work

Op 25 augustus 1995 werd Continu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels werken wij met ongeveer 250 professionals elke dag aan carrièrekansen voor honderden professionals. Vanuit 21 vestigingen zijn wij zowel in Nederland, als in België en Duitsland vertegenwoordigd.

Vanuit een groot deel van die vestigingen hebben vrijwilligers zich begin 2020 aangemeld voor het GPTW team. Vol enthousiasme zijn ze onze cultuur en alles wat Continu Professionals uniek maakt in kaart gaan brengen. Het resultaat: Wij mogen ons voor het tweede jaar op rij een Great Place to Work noemen. En daar zijn we extra trots op, in een bewogen jaar als 2020!

“De uitkomsten van de Great Place to Work certificering waren duidelijk. Ben jij op zoek naar een club waar trots, eerlijkheid en kameraadschap in het DNA zit? Dan zit je bij Continu Professionals goed. Onze medewerkers vieren hun successen samen en heetten nieuwe collega’s altijd hartelijk welkom. Daar werken we allemaal hard aan en dan is het fantastisch om dat ook terug te lezen.

Natuurlijk waren er ook kritische noten bij, zoals het hoort in een organisatie waar eerlijkheid gewaardeerd wordt. Daar zijn we dankbaar voor en gaan we net als vorig jaar mee aan de slag. We zijn in 2020 zeer weinig fysiek bij elkaar geweest en dat geeft extra uitdagingen op het gebied van werkgeluk. Daarom zijn we extra trots op onze certificering. En dat geeft weer extra energie om met de volgende ideeën voor verbetering aan de slag te gaan!”

- Marlon Woudstra, Director HR&D

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & MVO

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Meer MVO