Wij zijn...

Great Place To Work

Op 25 augustus 1995 werd Continu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels werken wij met ongeveer 250 professionals elke dag aan carrièrekansen voor honderden professionals. Vanuit 21 vestigingen zijn wij zowel in Nederland, als in België en Duitsland vertegenwoordigd. En nu mogen wij ons ook een Great Place to Work noemen. 

“Bij Continu streven we naar uitstekend werkgeverschap. Een cultuur waar mensen zichzelf kunnen zijn, gezien worden, vertrouwen krijgen, plezier ervaren op en in het werk en daardoor trots zijn op hun organisatie. Deelname aan de Great Place to Work verkiezing zorgt ervoor dat onze cultuur vanuit 2 perspectieven bekeken wordt. Vanuit de medewerkers en vanuit de werkgever. Op beide onderdelen hebben we in 2019 een fantastische score laten zien, waardoor we ons GPTW  mogen noemen. Een prestatie waar we trots op zijn!" 

"Dit betekent niet dat onze taak erop zit. Werkgeluk blijft een belangrijk speerpunt binnen de organisatie. Innovatie, verbetering en verdere professionalisering zijn thema’s waar we mee aan de slag gaan om verbeteringen door te voeren en een GPTW te blijven!"

- Marlon Woudstra, Director HR&D

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & MVO

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Meer MVO