Wij zijn...

Best Workplace

Op 25 augustus 1995 werd Continu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels werken wij met ongeveer bijna 300 professionals elke dag aan carrièrekansen en mogen we duizenden mensen helpen met het realiseren van hun ambities en groei.

Toen we voor de derde keer aan de slag gingen met het Great Place To Work project, zijn we eerst eens goed gaan kijken naar ons DNA. Wat verbindt ons? Waar geloven we in? En wat maakt ons uniek? Daar kwam een prachtig magazine uit waarin we uitleggen hoe wij met lef en vertrouwen zorgen voor groei. Voor een ander én voor onszelf. Het eindresultaat van het project mag er ook zijn: Wij mogen ons voor het derde jaar op rij een Great Place To Work noemen! En niet alleen dat, we zijn in 2022 zelfs verkozen tot een Best Workplace in de categorie grote bedrijven.

“Meedoen aan een certificering voor goed werkgeverschap is altijd een mooie uitdaging, maar in een tijd zoals het afgelopen jaar misschien nog wel extra spannend. Mensen hebben het zwaar gehad met corona en de bijbehorende maatregelen. Dat geeft ook veel uitdagingen op het gebied van werkgeluk. Daarom was het zo fijn om de betrokkenheid onderling te blijven zien. Collega’s bleven elkaar vinden, ook in tijden waarin afstand bewaren de norm was. Eerlijkheid, kameraadschap en gedrevenheid hebben ons er doorheen gesleept. Zoiets komt niet ‘van bovenaf’ maar doe je samen.

Op woensdag 1 juni 2022 mochten we als kers op de taart een Best Workplace Award in ontvangst nemen. We zijn natuurlijk zeer trots op dit resultaat en op al onze collega’s, want een fijne plek om te werken word je samen met elkaar!”

- Marlon Woudstra, CHRO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Continu Professionals & MVO

In Nederland leeft 1 op de 8 kinderen in armoede. Stel je voor dat je opgroeit in een omgeving met veel werkloosheid en weinig mogelijkheden. In de meeste situaties sta je er alleen voor. Je hebt geen rolmodel dat jou op weg helpt om je talenten te ontwikkelen. Er wordt nauwelijks gesproken over werk, solliciteren en over hoe je je op de werkvloer behoort te gedragen. Het gevolg is dat je minder kans hebt om te slagen op de arbeidsmarkt.

Daarom zijn wij in 2019 een partnerschap aangegaan met JINC. Door het partnerschap met JINC willen wij iedereen een eerlijke kans geven op de arbeidsmarkt door ze een rolmodel te geven. Want wij geloven dat ieder kind talent heeft.

Meer MVO