Backoffice

Op de Backoffice verzorgen we de salarisbetaling en facturatie van de meer dan 1000 gedetacheerde professionals van Continu Professionals. Ons werk begint als de getekende contracten binnen zijn. Je controleert of de gegevens volledig en correct in het systeem staan en vult zaken aan. Vervolgens zorg je wekelijks voor dat de ingediende uren worden gecontroleerd, verloond en gefactureerd. Meer weten over deze afdeling? Lees dan hier verder.

Vacatures

Wanneer pas jij bij deze afdeling?

Positief

Je staat je mannetje en communiceert helder en vriendelijk. Je bent vlot en enthousiast en je weet jouw positieve energie over te brengen op anderen.

Teamplayer

Je bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door de deadlines kan het druk zijn, daardoor laat jij je niet uit het veld slaan. Samen gaan jullie er voor!

Ervaring

Je hebt kennis over arbeidsrecht, inlenersbeloning, cao’s en (fiscale) wet- en regelgeving. Ervaring in de uitzendbranche, kennis van Flex Service en een PDL diploma zijn prés.

Filters
3 vacatures gevonden voor:

Nieke Gras

Heb je nog vragen over de functie of de afdeling? Stel je vraag aan je toekomstige manager Nieke! n.gras@continu.nl of 040-2431919

De wereld van Continu Professionals

Over ons

De Wereld van Continu Professionals is een innovatieve en inspirerende plek waar je zelf de ingrediënten kunt verzamelen om te groeien. Want dat is altijd het doel. Als professional ligt de wereld namelijk aan je voeten… het ligt er maar net aan wat je er zelf mee doet. En daar haal je energie uit! Want het is heel duidelijk wat er hier allemaal te halen valt; daar zijn we heel transparant in. En dat verwachten we ook van onze collega’s. 

We connect without limits.

Lees meer over onze cultuur