Aandacht voor jouw carrière

Als intermediair brengen wij werkzoekenden en werkgevers bij elkaar (www.continu.nl) in de Nederlandse bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Na ruim 25 jaar hebben we alle kennis en tools in huis om mensen succesvol bij elkaar te brengen. Maar het blijft mensenwerk. Wij snappen daarom dat jij als Continu’er onze belangrijkste succesfactor bent. Dat merk je onder andere aan onze aandacht voor jouw ontwikkeling en ambities.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Maak kennis en ontdek of jij een Continu'er bent!

Maak kennis en ontdek of jij ook een Continu'er bent!
Snel naar

Waar wil je meer over weten?

Dit zijn onze kernwaarden

Continu Professionals is een mensgericht en resultaatgericht bedrijf. Maar wat maakt een Continu-er nou eigenlijk een Continu-er? Om die ene vraag te beantwoorden zijn we onszelf veel meer vragen gaan stellen. Wat is onze taal? Wat zijn onze gebruiken? Hoe gaan we om met tegenslagen en hoe vieren we onze successen? Hierbij kwamen drie duidelijke kernwaarden naar voren: Groei, Lef en Vertrouwen.

Lees hieronder meer over onze kernwaarden.

Wij zijn onderdeel van

The House of HR

Sinds 2015 is Continu Professionals onderdeel van de Europese HR-dienstverlener 'House of HR'. Zij richten zich op 'Specialized Talent Solutions' en 'Engineering & Consulting'. Dankzij de HR-diensten van House of HR zijn zowel grote als kleine organisaties in staat om te leiden en te slagen in tal van sectoren.

Benieuwd naar wat House of HR precies doet? Bekijk dan hier de website.