De wereld van Continu Professionals

Welkom thuis professional

Jij loopt altijd voor op de massa. Jij ontdekt zelf de wereld, de grenzen en de mogelijkheden. Waarbij je soms valt en altijd weer opstaat. Je bent niet bang voor verandering en staat open voor innovatie. Jij krijgt evenveel energie van nieuwe technieken als van ouderwets degelijke dienstverlening. Jij voelt je thuis in een wereld waarin je zelf alles bepaalt. Hoe je reist, met wie je reist en welke dromen je waar gaat maken. Welkom thuis professional. 

De Wereld van Continu Professionals is een innovatieve en inspirerende plek waar je zelf de ingrediënten kunt verzamelen om te groeien. Want dat is altijd het doel. Als professional ligt de wereld namelijk aan je voeten… het ligt er maar net aan wat je er zelf mee doet. En daar haal je energie uit! Want het is heel duidelijk wat er hier allemaal te halen valt; daar zijn we heel transparant in. En dat verwachten we ook van onze collega’s. 

We connect without limits.

Ons mantra

Groei - lef - vertrouwen

De wereld van Continu Professionals is opgebouwd uit het mantra groei - lef - vertrouwen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je met deze basiselementen het beste uit jezelf én je carrière kunt halen. Het mantra is uitgesplitst in 13 thema's die samen de wereld van Continu Professionals vormt. 

Groei mee

Groei is bij ons geen woord maar een begrip. Met programma's Compass, Share & Progress zorgen we ervoor dat je bij ons niet stil staat. Zo leer je iedere dag iets nieuws, maken we samen dromen waar en staan ook de meest ervaren professionals nooit stil.

Toon lef

Om beweging te creëren moet je lef tonen. Met programma's Kickstarters, Help & Energy zorgen we voor een warm welkom, zorgen we ervoor dat jij je stem kunt laten horen en je altijd vol met energie kan blijven ontdekken.

Heb vertrouwen

Met vertrouwen geloven wij dat je echt verder komt. Jij jezelf kunt zijn en meer uit jezelf en je carrière kunt halen. Met de programma's Group Hug, Party, Home & Horizon verover je samen met je collega's niet alleen je werkveld maar ook de dansvloer!

Vlogger Claudia gaat voor je op pad

Continu Kennismakers

In de vlogserie 'Continu Kennismakers' gaat vlogger Claudia voor je op pad om erachter te komen wat werken bij ons nu zo speciaal maakt. En wat ons onderscheidend vermogen is na 25 jaar arbeidsbemiddeling. Kijk je mee?

Bekijk meer
Sluit je bij ons aan

bekijk de vacatures

Onze visie

Wij geloven dat iedereen wil groeien in zijn of haar carrière. Ieder op een eigen manier, met een eigen doel. Maar in een digitale wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om focus te behouden. Doelen na te streven. Wij gunnen het iedereen dat groeiambities worden waargemaakt, op welk niveau dan ook. Daarom verwelkomen wij jou als professional in ons netwerk als een vriend. Want we geloven dat iedereen een goede vriend kan gebruiken als het gaat over ingrijpende thema’s zoals je carrière. Een vriend om samen te sparren, die er 24/7 voor je is en het beste met jou voor heeft. Want wanneer je nieuwe paden ontdekt, kan je nog meer groeien. Zo gaan wij om met onze collega’s, professionals en werkgevers.

Onze cultuur
Het management

Even kennis maken

Schroom niet om contact met één van ons op te nemen als je vragen voor ons hebt. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je, waar mogelijk, graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Jan-Willem Dijkstra

CEO bij Continu Professionals

Ramses Peppinck

CCO bij Continu Professionals

Kevin Kremers

CFO bij Continu Professionals

Desiree van Breenen

CCO bij Continu Professionals

Marlon Woudstra

CHRO bij Continu Professionals

Jasper in 't Veld

Wilco Crone