Onze cultuur

Wij zijn een informele, sociale en gedreven omgeving. Allemaal ‘mensen mensen’ bij elkaar. Hier kun je jezelf zijn, spreek je iedereen gewoon aan met ‘je’ (dus ook de directie) en drink je graag samen een kop koffie tussen de drukte door. En dat is belangrijk. Want op momenten van druk heb je elkaar nodig. En die is er. En dat is fijn, dat motiveert ons!

Wij zijn een commerciële organisatie waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan het commerciële doel. Een plek waar je zelfstandig in teamverband bezig bent met het resultaat van morgen, volgende week maar ook volgend jaar. En om daar te komen stel je je flexibel, wendbaar en nieuwsgierig op. Want hier is groei geen woord maar een begrip. We omarmen nieuwe innovaties en spelen graag in op actualiteiten.

Work hard, play harder

Klinkt leuk. Wie roept dit nou niet? De aftermovie van onze laatste party Welcome to the Raveyard laten we graag voor ons spreken!

Een compleet eigen festival voor jou en al je collega’s

Continu Professionals valt als onderneming binnen de internationaal actieve House of HR organisatie. Dat is een verzameling van duizenden Happy Rebels binnen de arbeidsbemiddeling vanuit heel Europa. En die kwamen allemaal bij elkaar tijdens het Happy Rebels Festival op locatie E3 strand bij Eindhoven. Een heel weekend samen gezellig feesten, met toffe  artiesten zoals Bizzey, Martin Solveig en Lucas & Steve. Benieuwd hoe 3.500 feestende collega's er bij elkaar uit zag? Check dan de video.

En solliciteer direct!

Lisanne van Kraaij

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Continu Professionals? Bekijk ons actuele vacature aanbod of neem contact met mij op.

whatsapp met adviseur

Continu Kennismakers

Maak kennis met je toekomstige collega's via de vlogserie van Claudia of de blog's van Dandry.

Lees meer

Onderdeel van House of HR

Sinds 2015 is Continu Professionals onderdeel van de Europese HR-dienstverlener 'House of HR'. Zij richten zich op 'Specialized Talent Solutions' en 'Engineering & Consulting'. Dankzij de HR-diensten van House of HR zijn zowel grote als kleine organisaties in staat om te leiden en te slagen in tal van sectoren.

Benieuwd naar wat House of HR precies doet? Bekijk dan hier de website.