Work hard, play hard

Wij zijn een informele, sociale en gedreven omgeving. Allemaal ‘mensen mensen’ bij elkaar. Hier kun je jezelf zijn, spreek je iedereen gewoon aan met ‘je’ (dus ook de directie) en drink je graag samen een kop koffie tussen de drukte door. En dat is belangrijk. Want op momenten van druk heb je elkaar nodig. En die is er. En dat is fijn, dat motiveert ons!

Wij zijn een commerciële organisatie waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan het commerciële doel. Een plek waar je zelfstandig in teamverband bezig bent met het resultaat van morgen, volgende week maar ook volgend jaar. En om daar te komen stel je je flexibel, wendbaar en nieuwsgierig op. Want hier is groei geen woord maar een begrip. We omarmen nieuwe innovaties en spelen graag in op actualiteiten.

Maar waar hard wordt gewerkt, wordt ook hard ontspannen. Work hard, play hard. Bij Continu Professionals heeft ieder team dan ook de ruimte zijn successen, verjaardagen en mooie momenten samen te vieren. En samen stil te staan bij minder mooie momenten. Want wij letten op elkaar, vieren met elkaar, werken met elkaar en groeien met elkaar.

Benieuwd naar onze versie van play hard? Bekijk hier de aftermovie van onze reis naar Schotland.

Continu Kennismakers

Maak kennis met je toekomstige collega's via de vlogserie van Claudia of de blog's van Dandry.

Lees meer

Senne van Erp

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Continu Professionals? Bekijk ons actuele vacature aanbod of neem contact met mij op.

whatsapp met adviseur

Onderdeel van House of HR

Sinds 2015 is Continu onderdeel van de Happy Rebels van House of HR. 

Meer info via https://www.houseofhr.com/.