Onze cultuur

Wij zijn een informele, sociale en gedreven omgeving. Allemaal ‘mensen mensen’ bij elkaar. Hier kun je jezelf zijn, spreek je iedereen gewoon aan met ‘je’ (dus ook de directie) en drink je graag samen een kop koffie tussen de drukte door. En dat is belangrijk. Want op momenten van druk heb je elkaar nodig. En die is er. En dat is fijn, dat motiveert ons!

Wij zijn een commerciële organisatie waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan het commerciële doel. Een plek waar je zelfstandig in teamverband bezig bent met het resultaat van morgen, volgende week maar ook volgend jaar. En om daar te komen stel je je flexibel, wendbaar en nieuwsgierig op. Want hier is groei geen woord maar een begrip. We omarmen nieuwe innovaties en spelen graag in op actualiteiten.

Work hard, play harder

Klinkt leuk. Wie roept dit nou niet? De aftermovie van onze laatste party Welcome to the Raveyard laten we graag voor ons spreken!

Lisanne van Kraaij

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Continu Professionals? Bekijk ons actuele vacature aanbod of neem contact met mij op.

whatsapp met adviseur

Continu Kennismakers

Maak kennis met je toekomstige collega's via de vlogserie van Claudia of de blog's van Dandry.

Lees meer

Onderdeel van House of HR

Sinds 2015 is Continu onderdeel van de Happy Rebels van House of HR. 

Meer info via https://www.houseofhr.com/.