Work hard, play hard

Continu voelt als een vriendengroep. We werken veel en intensief met elkaar samen. Je kunt alles zeggen tegen je collega’s. Samen kom je verder dan alleen. En na een week hard werken sluiten we af met een vrijdagmiddag borrel. Bij een succesvol kwartaal gaat die specifieke afdeling samen uiteten én op een landelijk bedrijfsuitje, die je gewoon niet wil missen, is het al helemaal gezellig. We werken allemaal hard, maar succes mag ook goed gevierd worden.

Benieuwd naar zo'n uitje? Bekijk hier de aftermovie van onze reis naar Schotland.

Senne van Erp

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Continu Professionals? Bekijk ons actuele vacature aanbod of neem contact met mij op.

Meer informatie

Wat betekent werken bij Continu Professionals?

Werken bij Continu betekent werken in een nuchtere, succesvolle maar zeer open organisatie. Het durven investeren in jezelf, je collega’s én de organisatie is belangrijk. Het streven naar de top en interesse in het vak arbeidsbemiddeling is een must. Wij hebben de ambitie om het vak op Champions League niveau uit te oefenen en zoeken de personen die denken binnen deze ambitie te passen. Een specialist zijn, dat is belangrijk om de technische specialisten écht te kunnen helpen.

Handelsgeest, lef, daadkracht en energie, dat zijn de kernwoorden die een echte Continu’er omschrijft. Als Continu’er weet je van aanpakken, steek je graag de handen uit de mouwen en zet je altijd de schouders eronder.

Door jaarlijks georganiseerde kennisdagen, uitstapjes en informele weekendjes weg, houden we alle neuzen binnen Continu dezelfde kant op.