Founding Partner

Continu & Padel

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. In de sportwereld betekent groei dat je vandaag ergens beter in wilt zijn dan je gisteren was. En morgen weer beter dan je vandaag was. Zo zitten wij bij Continu Professionals ook altijd in de wedstrijd. Daarom hebben wij ook zo’n sterke klik met de sportwereld. Die connectie met sport laten we onder andere zien door sponsoring. Zo zijn wij sinds 2021 een Founding Partner van de opkomende sport Padel. Deze frisse en groeiende sport past perfect bij onze eigen cultuur, dus we hebben vertrouwen in een fantastische samenwerking. 

Wij hebben een overeenkomst van 3 jaar getekend om samen met de KNLTB  verder te bouwen aan de groei van de Padel sport in Nederland. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht op 3 september 2021.

Padellen met collega's

In een (digitale) wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om alle ballen in de lucht te houden, gefocust te blijven en te kunnen groeien. Met een padelracket in de hand, een bal op het veld en beweging in de voeten willen wij samen ruimte creëren. Want met ruimte in het hoofd en nieuwe energie in je lichaam ben je fitter en scherper op de werkvloer. En kan je blijven groeien.

Daarom krijgt iedere vestiging de mogelijkheid te padellen met collega's en word je voorzien van de juiste benodigdheden om helemaal los te gaan op de baan.

Aftermovie

We love Padel

Als Founding partner zijn wij overtuigd dat je Padel niet moet uitleggen maar moet voelen. Daarom gingen alle collega's met elkaar de strijd aan op de indoor banen. Kijk je mee?